MAMKA-LEKVÁR Általános Szerződési Feltételek

Vásárlási tudnivalók

Az internetes oldal üzemeltetője Kalán Gréta, kistermelő, székhely: 1153 Budapest, Pázmány P. u. 48., adószám: 79379234-1-42, bankszámlaszám: 11600006-00000000-33460262 .

Áraink és a megrendelés általános feltételei

A Termékek mellett feltüntetett árak, bruttó árak, egy darab termékre vonatkoznak, és forintban értendőek. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a kiszállítás díját. A termék ismertetőjénél megtalálható a termék és összetevőinek leírása.

A weblapon történő vásárlás regisztrációhoz nem kötött.

A megrendelés leadása után néhány perccel e-mailben fogjunk értesíteni a rendelő űrlap megérkezéséről, majd 24 órán belül visszaigazoljuk a megrendelés elfogadását, a megrendelt árunak és a megrendelés valamennyi adatának feltüntetésével.

Ha bármilyen akadály, kérdés merül fel a megrendelt termékekkel kapcsolatban, vagy a kapcsolatfelvétel egyéb okból szükségessé válik, a megadott telefonszámon fogjuk keresni.

Szállítási módok, díjak és feltételek

A Weboldalon több szállítási mód igénybevételére van lehetőség, amelyet a Vevő tetszőlegesen választhat ki.

1. belföldi futárszolgálattal, előre történő banki utalás mellett

A vevő által rendelt csomag szállításában a Lapterjesztő Kft. Pick Pack Pontos szállítási szolgáltatását vesszük igénybe. (Pick Pack Pont szolgáltatás, SPRINTER Csomag és Logisztika , 1097 Budapest, Táblás utca 39, Levelezési cím: 1725 Budapest, Pf.: 117., Iroda: 06-1-803-6300, E-mail: pickpackpont@sprinter.hu, Honlap: www.pickpackpont.hu, Honlap: www.sprinter.hu)

A csomag kiszállítása a Vevő által előre, a Pick Pack Pont mindenkor hatályos és aktuális átvevő helyeiből megjelölt szállítási pontra történik. A csomag megérkezéséről a Vevő elektronikus levél üzenetben értesül.

A szállítási határidő: 4-5 munkanap. A megrendelés kiszállítását a teljes vételár bankszámlánkon történő jóváírását követően kezdjük meg.

A szállítási díjat megrendeléskor a Weboldal automatikusan a tételekhez rendeli, amely minden esetben 950 Ft, azaz kilencszázötven forint.

2. személyes átvétellel, a Weboldallal előre egyeztetett helyen és időpontban.

Ebben az esetben szállítási díj nem terheli a Vevőt.

Fizetés

1. Banki előre utalással történik belföldi futárszolgálattal történő szállítási mód választása esetén. A rendelés végösszege az 11600006-00000000-33460262-as számú bankszámlára történő átutalással teljesíthető. A csomag továbbítására a végösszegnek a Weboldal számláján történő jóváírásának napján kerül sor.

A vásárlást igazoló számlát/nyugtát a csomagban juttatjuk el, valamint további kérésre egyeztetünk annak elküldéséről.

2. készpénzben, személyes átvétel választása esetén.

Jótállás, szavatosság

A megrendelt termékekre a Ptk. 305. § szabályai szerint szavatosságot vállalunk. Hibás teljesítés esetén a hiba felfedezését követő lehető legrövidebb időn belül e-mailben történő tájékoztatást kérünk. A hibát megpróbáljuk kijavítani, a hibás terméket cserélni. Amennyiben a hiba nem javítható, vagy egyik termék sem nyerte el a vevő tetszését, úgy a megrendelt termék árát visszatérítjük, a felmerült postaköltséggel együtt.

Elállás joga

Figyelemmel a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 4.§-ra a vásárlástól a megrendelt terméket tartalmazó küldemény átvételétől számított 8 munkanapon belül a vevő indokolás nélkül elállhat. Ez esetben a vevő szándékáról értesítést kérünk az info@mamkalekvar.hu e-mail címre.

Adatvédelem

A Weboldalon a vásárlással a Vevő által megadott személyes adatok (név, telefonszám, e-mail cím) rögzítésre kerülnek. Az adatszolgáltatás önkéntes.Az internetes vásárlással a Vevő adatainak kezeléséhez való írásbeli hozzájárulását megadottnak tekintjük.

Ezeket az adatokat kizárólag megrendelési teljesítéséhez, valamint – a Vevő hozzájárulása esetén – hírlevél küldői tevékenységhez használjuk fel.A Vevő személyes adatait kizárólag a Weboldal üzemeltetője jogosult kezelni, azokat harmadik fél részére nem adja át.

A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény és kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény alapján történik.A személyes adatok kezeléséről a Vevő bármikor tájékoztatást kérhet, illetve a hozzájárulása alapján a Vevőnek küldött hírlevél küldését bármikor ingyenesen és korlátozás nélkül megtilthatja, és így hozzájáruló nyilatkozatát visszavonhatja az alábbi elérhetőségen: info@mamkalekvar.hu

Egyéb

A Webáruházban található termékek Magyarországon, magyar emberek munkájával készültek. A gondos előkészítés, magozás ellenére mag, magtöret előfordulhat termékeinkben.

Amennyiben valamely élelmiszerre érzékeny, speciális étrenden él, allergiás, vagy kérdései lennének az összetétellel kapcsolatban, kérjük a megrendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot.

Bármilyen kérdés, javaslat, vagy észrevétel esetén a vevő a Kapcsolat menüpont használatával kereshet meg bennünket.

Médiaajánlat

Mamka Lekvár oldala 2014-ben indult. Őstermelőként a saját kertünkben termeljük meg az alapanyagokat, amikből a holnapon megtalálható termékek készülnek. A termesztés során nem használunk vegyi és kémiai vegyszereket, anyagokat.

Célunk, hogy termékeink által az emberek újra felfedezzék az igazi gyümölcs ízét és azt, hogy a házi, kézműves termékek mennyivel másabbak, mint a nagyüzemi konzervek.

Oldalainkon az általunk készített termékeket és az azokhoz kapcsolódó hasznos élettani információkat osztjuk meg, valamint érdekességeket szedtünk össze a felhasznált alapanyagokról.

Célcsoport
A Mamka Lekvár fő célcsoportja azok az igényes vásárlók, akik érdeklődnek a kézműves termékek iránt és tudatos vásárlóként megválogatják az étrendjüket.

Megjelenési lehetőségek
Számos méretben és pozícióban lehetőség van banner hirdetésre, de nyitottak vagyunk minden egyéni elképzelésre is. Ha szívesen hirdetnél nálunk vagy együttműködnél velünk valamilyen formában, akkor a info@mamkalekvar.hu címre várjuk a megkeresést.

A teljes ÁSZF letölthető erre a linkre kattintva